Farah Lee Throwback Video Lama Anaknya Ikut Panggil Ally Iskandar ‘ Abanggg ‘

Farah Lee Throwback Video Lama Anaknya Ikut Panggil Ally Iskandar ‘ Abanggg ‘. Alahai Comelnya Maream !!

Blogger dan instafamous Nurfarahin Romli atau lebih dikenali sebagai Farah Lee adalah bekas isteri kepada pengacara TV terkenal Ally Iskandar. Farah sering berkongsi mengenai kehidupannya sebagai ibu tunggal yang membesarkan anak melalui media sosial.

Farah dan Ally mendirikan rumah tangga pada tahun 2012 dan mereka dikurniakan seorang anak perempuan yang comel dan bijak yang diberi nama Maream Esabel.

(Kredit : Utusan)

Bagaimanapun jodoh mereka tidak berpanjangan dan akhirnya mereka berpisah pada Ogos 2016 dan Farah mendapat hak penjagaan anaknyaย Maream.

Namun hubungan antara ayah dan anak ini tetap terjalin baik dan Farah sendiri sering berkongsi mengenai hubungan rapat Maream dan daddy nya Ally Iskandar. Jika anda mengikuti Instagram Farah tentunya anda sudah biasa membaca dan melihat perkongsiannya.

Yang terbaru, Farah berkongsi video lama semasa Maream masih kecil. Menerusi video itu, Maream turut memanggil daddynya dengan panggilan ‘Abang’ seperti yang dipanggil oleh Ommanya. Cara Maream menyebut perkataan ‘ Abanggg ‘ tu buat ramai yang cair. Alahai serius comel !!

Tom tonton video penuh di bawah :

” #TBmaream. Apa2 pun omma rasa throwback ni paling epic. Abawnggg.. “

” Bila Maream dah start panggil daddy ‘abang’ dan copy omma bebel daddy.. “

 

Rata-rata netizen terhibur dengan telatah Maream. Antara komen-komen netizen :

” Haha ulang banyak kali.. so cute.. “

” Hahahaha comel sgt lenggok “abg” tu.. cairrrrrr hahaha.. “

” So cute!!! Pandainya dia!!! Muaahhh cikit kat pipi pau maream.. “

” Woowwwww, ni paling win .. abawggg nyanyi x payah.. “

” Ya Allah die tiru sebutir.. bijaknya omg thibur.. “

” Soo cuteeee… mareammmm jadi anak solehah cerdik ye.. ulang2 tgkkk alalalala.. “

” Soooo cuteeeee!!! Byak kali ulang.. Comel sangaattt.. “

” Hahaha.. kita tgok lbh 7X can ner… chomel sgt maream… “

” Semoga farah nt jupe suami yg akn jg n sayang awk, sy sedih tgk video ni. Mmg dok ulang tyg.. maream in sha Allah akn jd penyejuk ht omma selamanya! Ok.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan Maream membesar dengan sihat dan bijak. Semoga menjadi anak yang solehah yang membahagiakan ibu bapa di dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Farah Lee by Berita Kopak / Ciungwanara