McDonald’s Keluar Edisi Terhad Bakul Comel Ni… Bolehlah Kirim Kat Kawan-kawan yang Pergi Sana Tu…

McDonald’s Keluar Edisi Terhad Bakul Comel Ni… Bolehlah Kirim Kat Kawan-kawan yang Pergi Sana Tu…

McDonald’s sentiasa mengeluarkan souvenier yang menarik tetapi dalam edisi terhad, dan setiap souveniernya pasti cepat habis kerana ianya selalu comel dan cute! Baru-baru ini, mereka bekerjasama dengan Sanrio dan syarikat mainan keretapi TOMY PLARAIL denagn mengeluarkan souvenier bakul yang boleh dilatakkan fríess dan minuman.

Produk ini diberi nama Merlot dan Shinkansen. Bakul ini bukan sahaja comel, tetapi juga praktikal. Ia boleh menampung fríess dan minuman. Ia mudah di bawa kemana-mana!

anda boleh menggunakannya ketika anda memandu, bakul ini terdapat sling getah di belakangnya dan boleh menggant0ngnya di tempat duduk sebagai rak, yang dapat menampung kentang goreng dan minuman dengan baik, tanpa perlu riisau terbalik.

Bahagian kiri bakul direka dengan panjang 23cm dan ketinggian 11cm. McDonald’s mengambil kira saiz minuman yang boleh diletak di dalamnya

Digabungkan dengan reka bentuk luaran yang comel, bakul Melody dan Shinkansen berharga hanya 890 yen (lebih kurang RM33). Anda boleh membelinya di mana-mana McDonald’s tetapi sayangnya hanya McDonalds di Jepun. Walau bagaimanapun, bilangannya terhad, anda perlu membelinya dengan cepat!

Sangat comel bukan..

Produk ini akan dijual di Jepun bermula 11/23, dan ianya pasti akan ramai netizen yang tidak sabar menantikannya. Kita di sini bolehlah mengirimnya melalui kawan atau saudara-mara yang travel atau berada di Jepun ya…

Tonton VIDEO Bakul Comel Mcdonalds di Bawah

Terima kasih kerana membaca. Silakan SHARE Ya

Terjemahan disediakan Oleh Ciungwanara / Beritakopak

Sumber : McDonald’s, Japan