Dalam kemeriahan penyokong Malaysia meraikan kemenangan di stadium Bukit jalil, lelaki ini mengambil kesempatan melamar KEKASIHNYA!

Dalam kemeriahan penyokong Malaysia meraikan kemenangan di stadium Bukit jalil, lelaki ini mengambil kesempatan melamar KEKASIHNYA!

Semalam merupakan detik indah bagi Malaysia apabila Pasukan Bolasepak malaysia memenangi perlawanan terakhir peringkat kumpulan. Kemenangan itu meletakkan Malaysia melangkah ke pusingan seperuh akhir.

Disebalik kejayaan pasukan bolasepak Malaysia itu, ada momen manis yang terjadi di tribun penonton Malaysia yang menarik perhatian penyokong bolasepak yang hadir itu.

Sebuah video dari Page Facebook AFF Suzuki Cup, sebuah video menunjukkan seorang lelaki penyokong Malaysia menghampiri seorang wanita yang duduk yang juga penyokong Malaysia dilihat daripada baju yang dipakainya.

Dia memegang tangan wanita tersebut sambil mengatakan sesuatu sambil diperhatikan oleh para penyokong

Rupa-rupanya dalam keriuhan penyokong Malaysia meraikan kemenangan malam itu, lelaki itu mengambil kesempatan melamar wanita yang juga kekasihnya itu. Sebuah momen yang benar-benar manis.

Mereka berpelukan dalam suasana yang benar-benar romantis tersebut

Kelihatan wanita tersebut sangat terharu kerana tidak menyangka dia dilamar di dalam keriuhan penyokong malaysia meraikan kemenangan

Sebuah kenangan yang tidak dapat dilupakan oleh para penyokong dan sudah tentulah menjadi kenangan yang manis bagi pasangan tersebut!

Tonton VIDEO Berkaitan di bawah ini

Was love in the air at half-time at Bukit Jalil??Watch and find out..🤞🏻❤ 💍#AFFSuzukiCup18 #TimeToShine

Posted by AFF Suzuki Cup on Saturday, November 24, 2018

Terima kasih kerana membaca. Silakan SHARE Ya!

Disediakan oleh Beritakopak / Eh!kopak

Sumber : Facebook AFF Suzuki Cup