Pengantin Lelaki Ini Menjemput Semua Bekas Teman Wanitanya Hadir Majlis Perkahwinannya Dan Duduk Satu Meja. LIHAT Reaksi…

Pengantin Lelaki Ini Menjemput Semua Bekas Teman Wanitanya Hadir Majlis Perkahwinannya Dan Duduk Satu Meja. LIHAT Reaksi…

Hari perkahwinan adalah sesuatu yang indah untuk di raikan oleh setiap orang. kebanyakan orang tentu akan cuba untuk mengelakkan segala mas4lah berlaku pada hari perkahwinan mereka.

Walau bagaimanapun, beberapa gambar telah diedarkan di Internet, dan ramai orang memuji pengantin lelaki sebagai seorang yang “berani”!

Beberapa foto jamuan perkahwinan yang dimuatnaik di laman media sosial terkenal di China, Weibo menunjukkan beberapa orang gadis memegang kertas yang bertuis sesuatu.

Rupanya tulisan tersebut adalah bermaksud “Meja Ex-Girlfriend”!, yang bermaksud gadis yang duduk di meja itu adalah bekas kekasihnya pengantin lelaki.

Pengantin lelaki ini sebenarnya menjemput semua bekas teman wanitanya, dan mereka bersedia menghadiri majlis itu, ianya benar-benar luar biasa!

Mereka sangat sporting antara satu sama lain dan kelihatan mesra!

Orang ramai merasa kagum dengan keberanian pengantin lelaki ini yang menjemput semua bekas kekasihnya!

Daripada gambar ini, dapat dilihat pada meja, pengantin lelaki mempunyai tujuh orang bekas teman wanita.

Netizen sebenarnya tertanya-tanya apakah reaksi yang diberikan oleh pengantin perempuan.

Pengantin lelaki itu dilihat terlalu berani, tetapi ramai percaya yang dia pasti mempunyai hubungan yang sangat baik dengan bekas kekasihnya.

Mereka semua menghadiri jamuan perkahwinan dan bersetuju untuk duduk di meja “bekas teman wanita” ini.

Akankah pengantin perempuan itu berasa mar4h? Tiada sesiapa pun yang pasti!

Terima kasih kerana membaca. Silakan SHARE Ya!

Terjemahan Dan Disediakan Oleh Ciungwanara / Beritakopak

Sumber: Weibo