” Cantiknya Citra. Wajah dia ikhlas sangat..” – Gelagat Citra, Anak Syurga Erma Fatima Yang Cantik Manis Ini Buat Ramai Yang Jatuh Cinta

” Cantiknya Citra. Wajah dia ikhlas sangat..” – Gelagat Citra, Anak Syurga Erma Fatima Yang Cantik Manis Ini Buat Ramai Yang Jatuh Cinta

Ramai sedia maklum pengarah dan pelakon Erma Fatima ada mengambil 5 orang anak angkat semasa perkahwinannya bersama bekas suami, Bade Azmi.

Nama-nama anak angkat Erma adalah Syamil Ikhwan, 26, Ahmad Arir, 24, Ahmad Aifin, 22, Citra, 17, dan Nurain, 13.

Masih ramai yang belum tahu, Citra merupakan seorang anak syurga. Walaupun tidak boleh berkomunikasi dengan baik, namun begitu dia sebenarnya seorang yang sangat istimewa di hati Erma Fatima dan keluarganya.

Citra yang sentiasa tersenyum manis dan mempunyai personaliti yang menarik sering dikaitkan memiliki wajah seiras pelakon Lisa Surihani oleh peminat-peminat di akaun Instagram Erma,

Erma sering berkongsi video-video Citra di akaun Instagramnya. Gelagat dan telatah Citra yang bijak dan manja itu menarik perhatian ramai. Wajahnya yang cantik dan ayu itu membuatkan sesiapa sahaja memandangnya pasti terpaut hati.

Malah cara Erma melayan dan berkomunikasi dengan anak syurganya itu juga turut membuatkan ramai yang terharu. Video-video Citra sering dinanti-nantikan oleh peminat-peminatnya di Instagram Erma.

Di sini kami di Berita Kopak berkongsi dengan anda beberapa video Citra yang dikongsikan oleh Erma di akaun Instagram miliknya.

” Business Deal… aku mahu dia jadi usahawan satu hari nanti… #businesscitra #anaksyurgaku.. “

 

View this post on Instagram

 

Business Deal…aku mahu dia jadi usahawan satu hari nanti… #businesscitra #anaksyurgaku

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

” Anak syurgaku tak puas hati aku pergi Jakarta tk ambik gambar dgn pelakun pujaan dia entah nama apa aku pun tak tau.. “

” Seronoknya mereka… #anaksyurga.. “

 

View this post on Instagram

 

Seronoknya mereka… #anaksyurga

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

” Citra ni peminat sinetron Indonesia…pelakun dia minat pun semua Indonesia. Kalau aku pergi Jakarta tak bawak dia.. mesti sentap sbb dia ingat pergi sana je jumpa pelakun sana.. “

” Seronoknya dia.. #travelogmakcun.. “

 

View this post on Instagram

 

Seronoknya dia.. #travelogmakcun

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

” Malaikat jaga dia untuk ku… #anaksyurgaku.. “

 

View this post on Instagram

 

Malaikat jaga dia untuk ku… #anaksyurgaku

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

” Dengan aku dia tau dia tkn dpt beli make up… aku tak suka budak2 make up…. dia kautim dgn ibu dia pulak.. berjaya dpt lipstik.. “

” Citra memang suka noodle… dia dpt mkn mee udang Kak @jannanick terus bg 30 ratus percent sampai tambah 4 kali. Untunglah sapa kahwin dgn janna.. pandai masak.. ada sesiapa nk booking? Bole hubungi sy.. sy mak tiri dia.. “

” Ain kenakan Citra mkn popping candy…. Citra kata mcm nk pengsan.. “

 

View this post on Instagram

 

Ain kenakan Citra mkn popping candy….😁😁😁😁 Citra kata mcm nk pengsan 😁😁😁

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

” Citra ingat kat mami dia @bettyrahmad siap belikn hadiah dr florence. Mana mu betty.. cepat ambik hadiah mu.. citra sebok tanya mu ni.. “

” One thing abt my anak syurga… she will remember to buy utk semua family.. “

 

View this post on Instagram

 

One thing abt my anak syurga…she will remember to buy utk semua family.

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

” Mak buyong pun sebenarnya pun mengada…pi mana pun kena belikan dia walaupun dh tua.. “

 

View this post on Instagram

 

Mak buyong pun sebenarnya pun mengada…pi mana pun kena belikan dia walaupun dh tua..🤪🤪🤪

A post shared by Ermafatima (@ermafatima) on

Rata-rata peminat mendoakan yang terbaik untuk Citra. Antara komen-komen peminat :

” Comelnye citra.. wajah dia ikhlas sangat.. anak syurga suci murni.. semoga sentiasa sihat, menjadi anak yg solehah dan menyayangi kak erma sekeluarga smpay bila2.. amin.. “

” Suka betul tngk Citra… senyum jer… sweeet lg tu.. tersayang pulak tngk anak syurga ni.. “

” Kecantikan mu Citra x puas mata memandang dan telatah mu ank syurga.. “

” Suka tengok citra seorang gadis yg periang… Cute sangat… Bahagia nya citra terpilih menjadi anak syurga… “

” Anugerah Allah swt .. citra sgt2 cantik … suka vdio2 citra … smge citra bahagia dn sntiasa mndapat rahmat Allah swt … aamiin.. luv u citra.. “

” Mula2, tersenyum tengok telatah citra. But, part last tu buat air mata saya mengalir. Btw, citra, u are so beautiful.. “

” She’s beautiful, but what make her more beautiful is that she’s special, much more special than any other. Semoga allah melindungi anda sekeluarga ! I love watching citra. she’s just beyond beautiful.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan supaya Citra sentiasa sihat dan ceria-ceria selalu. Semoga Allah melindungi Citra walau di mana pun dia berada.

Kepada Erma, anda sangat bertuah mempunyai anak syurga seperti Citra. Semoga menjadi salah satu asbab ke syurga, inshaAllah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erma Fatima by Berita Kopak / Ciungwanara

……….

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CIUNGWANARA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, kami akan report copyright..