“You telepon la polis, U ingat saya tak0t ka…”. Adik Nur Athirah Bt Mohd Aziz Cerita Kisah Dia Dit4mpar Customer Yang Mahu Membeli 3 Peket Minyak Masak…

“You telepon la polis, U ingat saya tak0t ka…”. Adik Nur Athirah Bt Mohd Aziz Cerita Kisah Dia Dit4mpar Customer Yang Mahu Membeli 3 Peket Minyak Masak…

Semalam viral di media sosial sebuahi video CCTV yang menunjukkan seorang pekerja kedai serbaneka di Bayan Lepas yang dit4mpar oleh seorang lelaki gara-gara pekerja ini tidak benarkan lelaki tersebut membeli tiga peket minyak masak.

Dipetik dari sebuah video yang dimuatnaik di Facebook seorang lelaki yang bernama Nasir Seligi, pekerja tersebut yang bernama Nur Athirah Bt Mohd Aziz menceritakan detik-detik kejadian itu berlaku.

Menurutnya kejadian itu bermula apabila lelaki itu mengatakan yang dia mahu membeli tiga peket minyak masak. Tetapi adik mengatakan yang seorang hanya boleh membeli dua sahaja. Lagi pula minyak pun tidak banyak. Penjelasan Adik Nur Athirah itu membuatkan lelaki itu mula marah dan mem4kinya dengan perkataan k0t0r. Lelaki itu juga bercakap mengenai ibu Adik Nur Athirah.

Adik Nur Athirah yang ger4m kerana dim4rahi dengan kata-kata k0t0r pun memar4hi lelaki itu semula dan menyuruhnya bercakap elok-elok kerana dia bercakap baik sahaja dengan lelaki itu.

Selepas, lelaki itu berpusing-pusing kemudian berada di hadapannya. Adik berkata dia menyuruh lelaki itu bercakap dengan baik-baik dan jangan marah-marah tetapi lelaki itu terus memuk0lnya.

Ketika ditanya adakah dia pernah melihat lelaki itu sebelum ini, menurut adik Nur Athirah dia tidak pernah melihat lelaki itu sebelum ini. Cuma hari ini sahaja dia perasan lelaki itu datang untuk membeli minyak masak.

Adik Nur Athirah memberitahu lagi yang dia tidak sekali pun bercakap kasar dengan lelaki itu sebelum dia dit4mpar. Selepas dia dit4mpar, dia tidak dapat menahan sabar dan memar4hi lelaki itu. Kerana terlalu geram adik Nur Athirah mem4ki lelaki tersebut dengan perkataan p*k*m*k. Adik  Nur Athirah mengatakan yang lelaki itu tidak men4mparnya dengan perlahan tetapi dia merasakan lelaki itu men4mparnya dengan kuat.

Kemudian adik Nur Athirah berkata yang dia akan telepon polis. Lelaki itu membalas dengan mengatakan “You Telefonlah, You ingat saya tak0t?”. Selepas itu lelaki itu menarik rak barang yang ada dihadapannya sehingga barang j4tuh bertaburan. Menurut adik Nur Athirah  semasa itu dia hanya sorang bekerja tetapi ada juga pelanggan lain di dalam kedai itu semasa kejadian itu berlaku.

Anda Boleh Dengarkan sendiri penjelasan Adik Nur Athirah Bt Mohd Aziz di bawah ini

Penjelasan mangsa yang telah ditampar oleh seorang pelanggang lelaki

Dengarkan sendiri penjelasan penuh dari Adik Nur Athirah Bt Mohd Aziz, pekerja sebuah kedai serbaneka di Bayan Lepas, mangsa yang telah ditampar oleh seorang pelanggan lelaki Rupa-rupanya lelaki tu marah sebab tak bagi beli minyak masak peket sebanyak 3 pek saja. Limit 2 pek saja sorang. Melampau sangat ni.#PDRM

Posted by Nasir Seligi on Tuesday, January 8, 2019

Begitulah penjelasan adik Nur Athirah mengenai kejadian tersebut. Setakat ini tidak dapat dipastikan perkembangan seterusnya kejadian ini. Apapun diharapkan Adik Nur Athirah dalam keadaan baik dan sihat.

Terima Kasih Kerana Membaca. Silakan SHARE Ya!

Artikel Ini Disediakan Oleh Ciungwanara / Berita Kopak

Sumber : Facebook Nasir Seligi