Anzalna Terharu Suami Tempah Satu Cruise Untuk Raikan Hari Jadinya Bersama Keluarga Tersayang !!

Anzalna Terharu Suami Tempah Satu Cruise Untuk Raikan Hari Jadinya Bersama Keluarga Tersayang !!

Baru-baru ini pelakon cantik manis Anzalna Nasir memuatnaik satu rakaman video membuat kejutan pengumuman kehamilannya kepada ahli keluarga pada hari ulangtahun kelahirannya melalui akaun Instagram miliknya.

Cara Anzalna dan suaminya Mohamad Hanif Mohamad Zaki memang sangat win !! Anzalna memberi hadiah kepada mereka dan mengatakan itu buah tangan dari Paris.

Apabila membuka hadiah tersebut, ahli keluarganya terperanjat melihat gambar scan baby yang ada dalam kotak hadiah. Mereka menjerit kegembiraan dan lantas memeluk Anzalna.

Ini antara saat indah yang dapat dikongsikan bersama keluarga tersayang. Penantian selama 3 tahun akhirnya terjawab. Alhamdulillah. Ketika ini Anzalna sedang hamil 4 bulan.

Kepada yang masih belum menonton video berkenaan boleh tonton video di bawah :

Yang terbaru, Anzalna berkongsi beberapa gambar sambutan ulangtahun kelahirannya yang diraikan bersama keluarga tersayang di atas sebuah Cruise yang ditempah khas oleh suaminya, Hanif.

Menurut Anzalna, dia hanya mahukan sambutan yang biasa-biasa sahaja, tetapi suaminya sentiasa ingin melakukan yang terbaik untuk dirinya. Sweetnya, Alahai bertuahnya Anzalna !!

Baca perkongsian Anzalna di bawah :

” Last year celebrated my birthday with my in laws on the cruise to Sweden. This year still on the cruise but with the whole family members with beautiful decoration from @the_calla and @flores.kl.. “

” Family is everything to me. My happiness is my family. #SurpriseBirthdayDinnerOnTheCruise.. “

” Such a meaningful birthday for me this year. I told my husband I just wanted a doa selamat for my birthday. I dont want him to spend so much because of the fact Allah has given me the best birthday present.. “

” Hanif tetap Hanif.. He booked the whole cruise to celebrate my birthday! Sentiasa nak beri yang terbaik untuk isteri dia.. “

” I terima dengan hati terbuka. Cewahhh!! Siapa tak suka! Hahahahhahahahahahahahhahahha Thank you my love @hanif_zaki for the birthday surprise. Swipe left, Foto : @hafizbaharuddin17.. “

” God has blessed me with an amazing family. Syukur Alhamdulillah.. Swipe left. #SurpriseBirthdayDinnerOnTheCruise.. “

 

View this post on Instagram

 

God has blessed me with an amazing family. Syukur Alhamdulillah.. ❤️ Swipe left #SurpriseBirthdayDinnerOnTheCruise

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

” Sebelum kahwin dulu takut kalau dapat monster-in-law! Alhamdulillah dapat keluarga mertua yang sangat mengambil berat dan sentiasa dimanjakan.. “

” I love you ma, kak @diyanahzaki and abang @nizammokhtar. Dah puji ni ada habuan tak? Hahahahhahahahaha Swipe left #InLawsFamily.. “

” @the_angguns ni mesti tengah rancang nak kenakan anak i! Walaupun diorang cakap bahasa jerman tapi i faham tau! “

 

View this post on Instagram

 

@the_angguns ni mesti tengah rancang nak kenakan anak i! Walaupun diorang cakap bahasa jerman tapi i faham tau! 😏

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88) on

Rata-rata peminat mendoakan yang terbaik untuk Anzalna sepanjang mengandung sehingga proses melahirkan anak nanti. Antara komen-komen peminat :

” Lain mcm seri nye.. kak @anzalnanasir88 da mmg cntik, mkin bertambah2 seri nye.. “

” Tahniah @anzalnanasir88 di doakan moga semuanya dipermudahkan. sentiasa sihat bersama baby. Luv youu.. “

” Happy birthday kak. Semoga urusan dipermudahkan. Dan semoga selamat melahirkan.yeayy. the angguns dpt kawan baru nnt.. “

” Congrats Anzalna & Husband and Happy Birthday to you…. semoga dipermudahkan semuanya… can’t wait to see your junior.. “

” Kalau dpt menantu mcm anzalna mmg haruslaa dibelai dimanja, disayang sentiase oleh ibu mertua.. hehehe.. “

” Tahniah dan selamat ulangtahun.. semoga Allah sentiasa merahmati anzalna dan pasangan.. semoga kandungan juga dilindungi.. “

” Alhamdulillah, tahniah anzalna. Akhirnya, apa yg diimpikan menjadi kenyataan. Still cant move on tgk ur pic or video time ur birthday ni. And suka sgt ur family. Dah la semua cantik2 and sweet. Suka sgt2. Take care, moga selalu berada d bwh lindungan dan rahmat Allah swt.. “

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah kepada Anzalna dan suami. Semoga Allah permudahkan urusan Anzalna sehingga ke proses bersalin dan seterusnya nanti. Rezeki itu tidak pernah salah alamat.

Selamat ulang tahun kelahiran buat bakal ibu yang cantik ini. Semoga dalam lindungan Allah selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir by Berita Kopak / Ciungwanara

……….

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CIUNGWANARA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, kami akan report copyright..