Black Kongsi Gambar-Gambar Sekitar Sambutan Hari Lahir Khaleef Dayyan & Majlis Aqiqah Rindu Dayyana. Alahai Comelnya Rindu Dayyana !!

Black Kongsi Gambar-Gambar Sekitar Sambutan Hari Lahir Khaleef Dayyan & Majlis Aqiqah Rindu Dayyana. Alahai Comelnya Rindu Dayyana !!

Penyanyi Black atau nama sebenarnya Hanifah Md Hanafiah dan isterinya Naquia Yasirah atau lebih dikenali dengan panggilan Cira Khairy sudah mempunyai sepasang cahaya mata.

Anak pertama mereka Khaleef Dayyan kini berusia 3 tahun lebih dan pasangan ini memperolehi anak kedua mereka pada bulan Oktober tahun lalu, seorang bayi perempuan yang diberi nama Rindu Dayyana.

Menerusi akaun Instagram, Black berkongsi beberapa gambar sekitar Majlis Sambutan Hari Lahir Khaleef Dayyan & Majlis Aqiqah Rindu Dayyana. Menerusi gambar yang dimuatnaik, Black dan keluarganya mengenakan persalinan bertemakan warna putih.

Ahli keluarga terdekat dan beberapa rakan-rakan artis turut sama diundang untuk meraikan dan memeriahkan lagi majlis ini. Antaranya ialah Fad Bocey, Hazama dan Atu Zero.

Di bawah adalah gambar-gambar sekitar majlis yang dimuatnaik melalui akaun Instagram Black :

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Dayyan dan Dayyana membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan solehah serta membahagiakan ibu dan bapa di dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : Black Hanifah by Berita Kopak / Ciungwanara