Kucing Ini Duduk Di Tepi Lelaki Ini, Caranya Meminta Makanan Membuatkan Ramai Orang Kagum…

Kucing Ini Duduk Di Tepi Lelaki Ini, Caranya Meminta Makanan Membuatkan Ramai Orang Kagum…

Pernahkan sedang anda makan di restoran atau gerai, ada kucing liar yang datang?. Tentu pernah bukan. Kita selalunya melihat kucing liar akan datang dengan tingkah laku yang kadang-kadang menakutkan ataupun kadang-kadang membuat bising dengan niat meminta kita memberi sedikit makanan. Dalam situasi yang lebih teruk, mungkin kucing liar akan melompat atau mencuri makanan kita.

Di dalam satu rakaman video yang dikongsikan oleh seorang pengguna facebook, terlihat seekor kucing jalanan yang sangat lucu gelagatnya. Ia meminta makanan dari seoraang lelaki dengan penuh sopan santun dan menarik perhatian ramai netizen.

Ketika seorang lelaki yang sedang menikmati makanan, tiba-tiba seekor kucing menghampirinya. Lelaki tersebut dilihat tidak mempedulukan kehadiran kucing tersebut. Kemudian dengan secara yang penuh sopan santun kucing tersebut berdiri dan mencuit tangan lelaki itu dengan lemah lembut. Dia seperti meminta makanan dengan cara penuh hormat dan beradab.

Lelaki tersebut yang pada mulanya tidak mempedulikan kucing tersebut makanan, memberikan sedikit makanan. Kucing tersebut mengambilnya dengan penuh sopan santun dan kemudian mencuit tangan lelaki itu lagi dengan lembut agar diberi makanan lagi.

Tingkah laku kucing yang penuh sopan santun dan lemah lembut itu telah menarik perhatian netizen. Rata-rata terhibur dengan tingkahnya yang lembut dan penuh sopan santun. Video tersebut mendapat tontonan hampir sejuta orang.

Tonton Kucing Yang Penuh Sopan Santun di Bawah

Terima Kasih Kerana Membaca. Silakan SHARE Untuk Cerita dan Berita Menarik!

Disediakan Dan Disediakan Oleh Berita Kopak / Ciungwanara

Sumber Video : Facebook กิตติมา เข็มชูยิ่ง