” Tahniah!! Comel je perut tu.. ” – Anzalna Kongsi Video Nampak Baby Bump, Buat Peminat Teruja

” Tahniah!! Comel je perut tu.. ” – Anzalna Kongsi Video Nampak Baby Bump, Buat Peminat Teruja

Baru-baru ini pelakon cantik manis Anzalna Nasir memuatnaik satu rakaman video membuat kejutan pengumuman kehamilannya kepada ahli keluarga pada hari ulangtahun kelahirannya melalui akaun Instagram miliknya.

Cara Anzalna dan suaminya Mohamad Hanif Mohamad Zaki memang sangat win. Anzalna memberi hadiah kepada mereka dan mengatakan itu buah tangan dari Paris.

Apabila membuka hadiah tersebut, ahli keluarganya terperanjat melihat gambar scan baby yang ada dalam kotak hadiah. Mereka menjerit kegembiraan dan lantas memeluk Anzalna.

Ini antara saat indah yang dapat dikongsikan bersama keluarga tersayang. Penantian selama 3 tahun akhirnya terjawab. Alhamdulillah. Ketika ini Anzalna sedang hamil 4 bulan.

Yang terbaru, Anzalna berkongsi video sedang membuat photo shoot. Apa yang menariknya baby bump Anzalna jelas kelihatan dalam video ini dan membuatkan peminat-peminatnya teruja.

Baca perkongsian Anzalna dan tonton video penuh di bawah :

Hello aunties and uncles! Semalam first time join mommy photo shoot. Mommy konon nak hide perut tapi client cakap kalau mommy tunjuk perut lagi diorang suka! “

” Alhamdulillah. Alamak… anak i dah pandai mengadu!Ā Hahahahahhahahha. “

” Ramai sangat yang minta share macam mana Anzalna boleh pregnant. InsyaAllah i will share with you guys. Tapi kena ingat, jadinya dengan izin Allah. Apa yang penting kerjasama! Hahahahhahahahahaha “

” Stay tuned. I will share on my youtube channel and dont forget to subscribe.. “

Rata-rata peminat teruja dan tak sabar menantikan baby Anzalna yang bakal dilahirkan tak lama lagi. Antara komen-komen peminat :

” Tahniah!! Comel je perut tu. Semoga semua nya dipermudahkan… amin.. “

” Alhamdulillah! Syabas & tahniah! Semakin berseri-seri sejak mengandung ni. Tengok gaya macam baby girl je ni. Teruja & tak sabarnya nak tengok kelahiran baby awak.. “

” Perut tu comel jek mcm empunya badan. Semoga sehat mummy & baby.. “

” Cantik nya… Semoga mommy n baby sihat selalu. Semoga dipermudahkan ya sis.. “

” Mash,Allah Comelnya Baby Bump @anzalnanasir88. Semoga Mummy N Baby Sentiada Dilindungi Allah S.W.T. Dan Sentiasa Sihat Walafiat Hendaknya. Tak Sabar Nak Tengok Baby Junior @anzalnanasir88.. “

” Alhamdulillah. Tahniah sis. Dah lama tunggu bila sis nak ad ank. Akhirnya Allah berikan rezeki utk sis.. “

” Cutenye perut… Anyway cangrats @anzalnanasir88 & suami… Semoga segalanya dipermudahkan sampai la nk melahirkan nanti.. “

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah kepada Anzalna dan suami. Semoga Allah permudahkan urusan Anzalna sehingga ke proses bersalin dan seterusnya nanti. Rezeki itu tidak pernah salah alamat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anzalna Nasir by Berita Kopak / Ciungwanara

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CIUNGWANARA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, kami akan report copyright..