” Semoga mak kandung Yom akan jaga baik2 lah anak ni.. ” – Video Datuk Aliff Bersama Qayyum Di Hospital Buat Ramai Yang Sebak !!

” Semoga mak kandung Yom akan jaga baik2 lah anak ni.. ” – Video Datuk Aliff Bersama Qayyum Di Hospital Buat Ramai Yang Sebak !!

Sebelum ini pengasas produk kosmetik terkenal Datuk Aliff Syukri dan isterinya Datin Shahida berkongsi berita sedih apabila ibu kandung kepada anak angkatnya Qayyum ingin meminta pasangan ini memulangkan semula anak kandungnya.

Sebelum ini, Datuk Aliff dan Datin Shahida membuat keputusan untuk tidak akan memulang Qayyum kerana menurut Datin Shahida, Qayyum bukannya bola, bila tak nak dia bagi, bila nak ambil semula.

Tetapi setelah menerima pelbagai desakan daripada ibu kandung Qayyum, pasangan ini memaklumkan akan memulangkan kembali Qayyum seperti yang diminta.

Qayyum sekarang sedang s4kit dan ditahan di wad kerana badannya dipenuhi dengan bintik-bintik merah. Menerusi akaun Instagram dan Youtube, Datuk Aliff berkongsi video keadaan Qayyum di hospital dengan tajuk ” Derit4 yom anak angkat dato sebelum ibunya ambil.. “.

Rata-rata netizen rasa sedih dan sebak menonton video ini. Ramai yang mengharapkan Qayyum tidak dipulangkan kembali kepada ibu kandungnya.

Baca perkongsian Datuk Aliff dan tonton video di bawah :

” Semoga mak kndung yom akan jaga baik2 lah anak ni…. skrg ni 2 org bibik stmby time yom s4kit di hopital kesian gak bibik sbb 24 jam nak melekat nak jaga di hopital malam shift lain sing shift lain…. “

Rata-rata netizen simpati dengan keadaan kesihatan Qayyum. Antara komen-komen netizen :

” Moga diberkati Dato sebab jaga yom macam anak sendiri. Pedulikan cakap orang Dato. Semoga segala urusan Dato dipermudahkan.. “

” Kesiannya tgk bby nangis. Semoga cpt sembuh yom.. Msti yom nnti sedih bjauhan dgn dato. Dari kcik djga dato skluarga, ttba mak kndung nak ambik blik bile dh bsar. x gune punye mak kndung. klau xnak bagi, spttnya dri sblm lhir lg. Mak yg nk publisiti murahan. x gune btol pnya mak cmtu. Ingt yom tu brg bg pinjam kjp pastu ambik blik bile suke.. “

” Mama x pernah jumpa org sebaik Dato. Sanggup habis kan wang ringgit utk jaga anak org. Dato buat mcm anak sendiriya Allah ya tuhan ku kau panjang kan la umur nya kau murah kan la rezeki nya. Selamat kan la keluarga nya dunia & akhirat. jgn sama kan mulut dan hati nya. biar apa org nk kata. hanya tuhan yg tahu nilai hati. mama berdoa Dato d berkati Allah selalu. ini la anak syurga emak ayah. Bertuah badan emak ayah Dato dapat anak mcm Dato. Teruskan…. “

” Ciannya qayyum… Cpt baik syg… Semoga Allah mudahkan semuanya utk qayyum dan family dato.. “

” Kesian ya Allah. Anak2 kalau xsihat mmg susah ati sgt.. lg2 kalau dem4m.. merengek lg susah ati.. moga cepat sembuh Ayom.. InsyaAllah.. “

Tonton video penuh di bawah :

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Qayyum diberi kesembuhan dengan cepat dan kembali ceria seperti biasa. Sama-sama kita doakan untuk Qayyum.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Datuk Aliff Syukri / Youtube TV Terlajak Laris by Berita Kopak / Ciungwanara

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CIUNGWANARA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, kami akan report copyright..