” Puas hati korang.. ” – Video Ajak Shiro Tarik Perhatian Ramai !!

” Puas hati korang.. ” – Video Ajak Shiro Tarik Perhatian Ramai !!

Baru-baru ini Kumpulan Shiro yang dianggotai oleh Ajak dan Shahrul dinobatkan sebagai juara Maharaja Lawak Mega 2018. Masih belum terlambat untuk mengucapkan tahniah kepada mereka berdua.

Kumpulan Shiro memang layak memenangi program yang dianjurkan oleh Astro itu. Setiap minggu persembahan mereka pasti akan diselitkan dengan mesej-mesej yang bermanfaat kepada semua penonton.

Sambil melawak dan membuat orang ketawa, kumpulan Shiro tidak mengambaikan tanggungjawab mereka kepada masyarakat. Persembahan mereka menambat hati juri dan juga penonton-penonton di dewan dan juga di rumah.

Menerusi akaun Instagram, Ajak memuatnaik video meminta peminat-peminatnya memberi cadangan untuk dirinya menaikkan berat badan. Ini kerana Ajak sebelum ini ditegur terlalu kurus oleh netizen.

Biasanya orang gem0k yang bersungguh-sungguh nak kurus, tapi kali ini orang yang kurus pula nak jadi gem0k.

” Siapa boleh tolong Baba gem0k. Cepatttt DM.. “

 

View this post on Instagram

 

Siapa boleh tolong Baba gemuk😭 Cepatttt dm🙏 . #misimembesar #akuboleh #sayaajakdansayatidaksombong

A post shared by Ajak Shiro (@ajakshiro) on

Menerusi video terbaru yang dimuatnaik, Ajak memuatnaik video sedang makan burger dalam sebuah kereta. Melalui video itu, Ajak kelihatan bersungguh-sungguh makan burger itu untuk menaikkan berat badannya.

Apa yang menariknya aksi dan gelagat Ajak membuatkan ramai yang terhibur. Jom tonton video penuh di bawah :

” Puas hati korang.. “

 

View this post on Instagram

 

Puas hati korang👊😤😤😤 . #akumakanlagi #akunakgemuk #biarakuobesiti👊

A post shared by Ajak Shiro (@ajakshiro) on

Rata-rata peminat-peminat memberi kata-kata semangat kepada Ajak. Antara komen-komen peminat :

” Sabar bang jak, kita geng. xpe kurus asal sihat walafiat blh bribadah n bekerja.. “

” Sihat lagi baik. x kisah gemuk ke kurus.. tp sekali dh gemuk bukan senang nk kurus balik.. nak sembahyang pun s4kit lutut oooo.. “

” Bertenang Ajak, ini udah mcm depressi0n plak sampai telan kertas. Mungkin metab0lisme kamu tinggi sgt itu yg cpt sgt terbak4r lemak. Probably mantain badan kurus pun lagi ok drpd menderit4 gemuk gedempol.. “

” Bestnya makan tak gemuk gemuk hahahahahahahaha.. “

” Makan banyak2 boleh jangan sampai colestr0l tinggi bossku… “

” Kalo mkn bnyk manapon kalo memang keturunan kurus badan maintain je x kan naik jak.. “

Apa-apa pun semoga Ajak diberi kesihatan yang baik. Tak kisah kurus ke gemok, apa yang penting ialah badan sihat, hati pun jadi senang. Teruskan berkarya dan menghiburkan peminat-peminat komedi tanahair.

Korang kalau ada cadangan macam mana nak naikkan berat badan, boleh lah berkongsi di ruangan komen ok.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ajak Shiro by Berita Kopak / Ciungwanara

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CIUNGWANARA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, kami akan report c0pyright..