TAK SANGKA Niena Pernah Kena Panggil Buat Urine Test Dengan Pihak AADK. Ini Kisahnya..

Niena Baharun Throwback Gambar Masa Zaman Sekolah. TAK SANGKA Niena Pernah Kena Panggil Buat Urine Test Dengan Pihak AADK. Ini Kisahnya..

Nama Husna memang sinonim dengan pelakon cantik manis Niena Baharun. Watak antagonis yang didukungnya sebagai Husna menerusi drama Jangan Benci Cintaku itu mampu meningg4lkan impak besar terhadap karier lakonannya.

Mula dikenali menerusi drama Sayangku Kapten Mukhriz, Niena telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada bulan Oktober tahun lalu. Anak comel itu diberi nama Adiel Mikael.

Menerusi akaun Instagram, Niena berkongsi gambar bersama rakan baiknya. Apa yang menariknya Niena juga memuatnaik gambarnya bersama sahabatnya itu semasa di zaman persekolahan. Alahai cantiknya Niena, masa zaman sekolah lagi sudah cantik.

Menerusi entri berkenaan juga, Niena menceritakan dia dan kawannya itu pernah dipanggil oleh guru disiplin semasa di sekolah untuk masuk ke dewan bagi menjalani ujian air kencing dengan pihak AADK.

Baca perkongsian Niena di bawah :

” Dulu kami selalu berkepit sampai ada satu kisah masa zaman sekolah kami kena panggil dengan cikgu disiplin. Tatau apa cite tetiber kena panggil masuk dewan untuk urine test okey.. “

” Haa masa tu puak AADK dah ada tengah prepare nak urine test pelajar yang dipanggil. Dalam dewan tu rasanya muka kitorang je yang berjenis sikit.. “

” Bila turn kitorang dipanggil, ikut la apa yang dieorang suruh.. Ok lepas tu tunggu result. Masa tu cikgu disiplin bukan main lagi tunggu dengan muka tak puas hati nak tahu result kami sangkut ke tak.. “

” Last last, puak AADK panggil nama kami. Dengan bangganya dieorang bagitahu kami negative! Huhu masa tu kami tepuk tangan senyum lebar laaa.. “

” Selepas kejadian tu, baru cikgu tu ok kalau jumpa kami dekat sekolah. Tapi sampai sekarang kami tatau sebab apa kami kena panggil. Adakah muka kami macam budak budak nakal ? “

 

View this post on Instagram

 

Dulu kami selalu berkepit sampai ada satu kisah masa zaman sekolah kami kena panggil dengan cikgu disiplin. Tatau apa cite tetiber kena panggil masuk dewan untuk urine test okey. Haa masa tu puak AADK dah ada tengah prepare nak urine test pelajar yang dipanggil. Dalam dewan tu rasanya muka kitorang je yang berjenis sikit. Bila turn kitorang dipanggil, ikut la apa yang dieorang suruh.. Ok lepas tu tunggu result. Masa tu cikgu disiplin bukan main lagi tunggu dengan muka tak puas hati nak tahu result kami sangkut ke tak. Last last, puak AADK panggil nama kami. Dengan bangganya dieorang bagitahu kami negative! Huhu masa tu kami tepuk tangan senyum lebar laaa. Selepas kejadian tu, baru cikgu tu ok kalau jumpa kami dekat sekolah. Tapi sampai sekarang kami tatau sebab apa kami kena panggil 😂 . Adakah muka kami macam budak budak nakal? . . Sape yang pernah alami masa zaman sekolah? 🙉🙈#tinggalkenangan #2019 #2010

A post shared by Niena Baharun (@nienabaharun.nb) on

Antara komen-komen peminat :

” Muka suci murni mcm ni pun ckgu pggil tuk test urine.. Ermm.. Ish ish.. Ckgu.. ckgu.. “

” Pernah jugak kena.. Tengah fokus dengar cikgu mengajar dekat depan tetiba cikgu kaunseling datang kelas panggil nama2 untuk urine.. Dah lah kita sorang pulak tu perempuan yang nama kena panggil.. Dengan muka blurr ikut je lah.. Tapi tak check urine pun, dorang check tapak tangan lepas tu cakap okeyh boleh balik kelas.. Dengar2 cerita ada mulut puaka buat cerita kata kita ni layan ubat batuk.. Ayoyo, hebat dia punya fitnah tu.. “

” Zaman sek pon cantik gebu giteew yea @nienabaharun.nb.. “

” Mungkin sbb muka cantik nampk mcm nakal2 sikit kot. fuhh kak niena mmg cantik dari skolah eh.. “

” Pernah tp positif !! Sblum nk p skolah mkn panad0l sbb selesem4 .. nk skip skolah sbb selsem4 jgn harap abah aku nk bagi.. kecuali dem4m teramat s4kit baru dia bagi cuti.. so dari situ cikgu yg mna x suka lg bertambah cerita la tp AADK ni baik tnya dulu ada mkn ubat x pg td.. dan ubat apa…. so AKU X BERSALAH -boleh dh ni buat cerpen- “

Alahai Niena dari zaman sekolah lagi dah comel dan cantik. Mesti ramai peminat ni masa sekolah dulu. Semoga Niena terus berjaya dalam karier.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Niena Baharun by Berita Kopak / Ciungwanara

Article ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CIUNGWANARA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, kami akan report c0pyright..