“Fatimah Menangis Sehingga Ke Petang…” – Throwback Video Moment Fatimah Dan Mamajee Buat Ramai Mengalirkan Air Mata

Bagai mimpi, pagi ini dunia hiburan dikejutkan dengan berita pemergi4n seorang chef selebriti yang dikenali ramai iaitu Adamdidam. Adam disahkan meningg4l dunia pada pagi ini akibat jangkit4n kum4n di paru-parunya.

Selain dari peminat, pemergi4n adam semestinya paling dirasai oleh keluarga mereka termasuklah Fatimah, seorang budak perempuan yang pernah tular satu ketika dahulu kerana kepetahannya bertutur dalam dialek kelantan walaupun tinggal di United Kingdom.

Kesayangan fatimah…

Adam atau lebih dikenali dengan panggilan mamajee oleh Fatimah dan adik beradiknya begitu rapat dengan mereka. Banyak perkongsian video antara mereka yang dikongsi oleh Adam dilaman instagramnya termasuklah instagram keluarga Fatimah sendiri.

Mereka sangat rapat…

Hubungan diantara mereka begitu rapat sehinggakan jika mamajee melawat mereka dan ingin pulang ke Malaysia, mereka akan bersedih untuk beberapa hari lamanya.

Selepas mendapat berita mengenai perkhabaran sedih itu, rata-rata netizen yang mengikuti arwah Adam dan Fatimah, menjenguk semula video-video lama mereka, mengucapkan ucapan takziah di atas pemergiaan Chef selebriti itu.

Komen netizen;

Yang tak kenal arw4h pun akan rasa sedih…

Cant hold my tears…

Ya Allah the beautiful moment…

Sumber : instagram