Inilah Suami Mummy Dari Dulu Sampai Sekarang – Dian P. Ramlee

Pelakon ini tidak pernah menimbulkan kontr0versi mahupun cerita panas sepanjang kariernya dalam bidang lakonan.

Namun begitu, masih ada yang salah anggap dan mempercayai berita yang salah tentang dirinya.

Menerusi entri yang dimuat naik pelakon itu di Instagram miliknya, Dian P. Ramlee atau nama sebenarnya, Safarina Mumtampil memperkenalkan suaminya yang dikahwini sejak 38 tahun lalu.

“Ni la suami mummy, dari dulu sampai la sekarang…the only one, masih lagi bersama.

“Kami berkenalan umur mummy 19 tahun. Umur mummy 20 tahun, kami bertunang.

”Mummy menikah 23 tahun pada 28 September 1981. Alhamdulillah, masih bersama hingga la hari ini,” tulis Dian.

Pelakon berbakat yang mula terlibat dalam dunia seni sejak tahun 1977.

Ujar Dian, meskipun dirinya seorang yang low profile dan tidak suka terlalu mendedahkan kehidupan peribadi, masih ada yang suka menimbulkan info yang salah.

“Mummy seorang yang konservatif, tak suka dengan gosip dan publisiti.

“Dalam macam tu pun orang bercerita, kononnya mummy ni kahwin dua kali atau pun janda sekarang ni.

“Padahal mummy masih lagi bersama suami. Nanti raya, mummy akan upload gambar terbaru keluarga,” tulisnya lagi.

Dian P. Ramlee memulakan karier seninya pada tahun 1977. Pada tahun 1979, Dian turut terlibat dalam filem Kisah Seorang Biduan, yang dibintangi Allahyrham Datuk Dahlan Zainuddin.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : MHE TV