7 Artis Bergelar Ibu, Memiliki Wajah ‘Baby Face’! Tak Sangka dah nak masuk 50 tahun tapi masih nampak muda

Miliki wajah baby face memang menjadi dambaan orang ramai. Mana tidaknya, walaupun sudah berusia, namun wajah masih maintain cantik dan comel bak gadis sunti gitu.

Miliki wajah baby face memang menjadi dambaan orang ramai. Mana tidaknya, walaupun sudah berusia, namun wajah masih maintain cantik dan comel bak gadis sunti gitu.

MH kongsikan beberapa selebriti yang memiliki wajah ‘baby face’. Haa, ada antara mereka sudah 40an ya! Tak caya? Tengok ni.

Tapi serius bertuah individu yang miliki wajah seperti ini sangat bertuah kerana foreveryoung!

Jom #MHBelanjaGambar untuk korang 7 selebriti yang memiliki wajah baby face. Mana satu fav korang?

1.Nora Danish – 37 tahun

2.Sari Yanti – 34 tahun

3.Amy Mastura – 48 tahun

Ramai tak sangka, usia hampir mencecah 50 tajun masih kekal awet muda!

4.Elyana – 31 tahun

5.Liyana Jasmay – 31 tahun

6.Wawa Zainal – 28 tahun

7.Lisa Surihani – 33 tahun

Tips awwet muda dan kekal baby face! 

  • Lebihkan minum air masak
  • Tidur cukup 8 jam
  • Kurangkan berada di bawah sinaran matahari
  • Lebihkan senyuman dan kurangkan marah2.
  • Sentiasa positif!

Sumber mediahiburan.my