“Tak Berpant4ng Ke” – Fasha Sandha Dan Suami Pergi Beraya Buat Ramai Tertanya.

Sebelum ini, Fasha Sandha mengumumkan perkhabaran sedih menerusi entrinya yang dikemas kini menerusi Instagram apabila dia memberitahu telah alami kegvguran.

Sejurus berkongsi hal tersebut, Fasha dilihat turut meminta maaf kepada suami tercinta, pelakon Aidil Aziz.“Ibu mintak maaf suamiku tercinta , Rayfal dan Jemyma sayang. Sebelum cuti beraya, doktor dah pesan,untuk banyakkan berehat, jangan terlalu lasak2.“Ibu tak dengar cakap doktor untuk jangan banyak bergerak masa raya ni, ibu naik turun keretapi, naik turun kapal terbang, jalan laju2 , buat kerja ,sampai selalu terlupa ada baby kecil dalam perut ibu.

Ibu terlalu aktif sampai lupa kandungan awal ibu perlukan ibu banyak berehat. Ibu tau ibu bukanlah ibu yang terbaik,” tulisnya.

Pada masa sama, Fasha turut menitipkan sesuatu terhadap para peminatnya.“To my dear followers, Thank you for all your well wishes on my pregnancy. I’m deeply saddened to tell you I’ve misc@rried.“Doakan supaya kami kuat dalam melalui ujian ini. @itsaidilaziz kita teruskan berdoa dan usaha, semoga kita ada rezeki lagi dimasa akan datang. InsyaAllah kita akan lebih kuat #aidilfasha.“Terina kasih Allah kerana telah menumpangkan ‘Anak Syurga’ ini dalam rahlmku, walaupun hanya untuk seketika,” kongsi Fasha sambil disusuli dengan tanda palang #Allahisthebestplanner #redha #anakSyurgaibuAyah.Terbaru, Fasha telah memuatnaik satu foto di laman Instagramnya yang menunjukkan dirinya beraya dengan suaminya Aidil Aziz.

sumber instagram