‘Saya Tak Salahkan Papa Sebab Papa Berpisah’ Ini Luahan Hari Bapa Dari Nabila Huda Untuk Amy Search Buat Netizen Sebak

Pelakon Nabila Huda satu ketika terpalit isu  hubungannya dengan ibu tirinya Nourish yang menjadi satu kontroversi satu ketika dulu.Namun jauh disudut hatinya dia amat merindui ayahnya dan hampir tiga tahun sudah tidak berjumpa ayahnya itu.

Pelakon drama KL Gengster Underworld ini menuduh punca keretakan hubungan dengan ayahnya disebabkan ibu tirinya namun perkara tersebut bagi Nabila tidak mahu diheboh-hebohkan demi menjaga hati semua pihak.

Nabila dan bapanya Amy Search

Namun setelah sekian lama sejak tinggal bersama suami di Singapura akhirnya Nabila menghuraikan rasa hati nya sempena Hari Bapa di Instagramnya.

Ucapan pada bapanya Papa Rock Kita Amy Search

Bila ingat memories abil akan senyum sorang

Dear papa,Tak Kira berapa jauh, berapa tahun kite tak berjumpa ,apa jua pun keadaan Yang kite lalui , abil just Nak papa tau, you’re always on my mind. Every single minute and second I will always miss you. I miss everything about you. Your laugh , your jokes , the way you talk , Your cooking ,The way you explain to me the Same thing repeatedly every year.Walaupun waktu yang kite bersama tu kurang ,bila ingat all the memories , abil akan senyum sendiri..You know we never had a chance to spend our time together since I was young.

You are my idol

Kite Tak pernah ada peluang like 2 of us travel and buat benda macam Anak and bapak orang lain. Every time I went to my friend’s house, abil jealous nampak relationship dorang dengan their own dad . Abil Nak Peluk papa, hold your hands , dating berdua. I Never Had a chance. I just want you to know that I never blame you or mama because both of you separated and I kena go through hidup yang tak sama macam orang lain. I always adore you  You’re my idol

you are always in my heart

You’re the coolest dad that I ever had  No one can replace you..I know I’m not a good daughter dari mata some orang. I know there’s a lot of people out there kept on talking bad about me. Anak derhaka la,lupa bapak la Itu la Ini lah..I think you know me better, you know what I’m doin It doesn’t matter how hard orang cuba Nak jauh kan kite dengan pelbagai drama, you’re always in my heart papa.If you hate me pun , I still love you so much. Because I love you so much, abil korbankan our relationship Just to make you and other people happy.You’re too old Nak go through same shit , drama here and there in your life.

Abil Sayang Papa

Maybe we don’t belongs to each other cuz banyak sangat rintangan Nak kena lalui.I’ll pray for your happiness papa. Papa dah ada your own family..You deserve to be happy Abil akan sentiasa tunggu message or call from you..Abil redha mungkin Ini lah jalan Yang Sudah tertulis Untuk hidup kite berdua.Abil sentiasa maafkan papa whatever Yang papa buat abil terasa or buat abil sedih. Abil doa kan papa sentiasa Di berikan kesihatan Yang baik. Abil sayang papa and abil rindu papa sangat.

Happy father’s days Suhaimi bin Abdul Rahman

Video

1

1

Posted by Newscoviral on Sunday, June 16, 2019

Begitulah kasih sayang antara anak dan bapa dihuraikan oleh Nabila betapa dia merindui bapanya sekian lama walaupun ibunya telah berpisah namun ingatan pada bapanya tidak pernah padam.

kasih sayang bapa tidak pernah pudar 

Rata-rata komen Netizen begitu sayu pada Nabila dan mereka mendoakan suatu hari Nabila akan bertemu kebahagiaan sebenar.Ada juga dikalangan artis sendiri yang bersimpati dan mendoakannya.

Sherry Alhadad ‘Sedihnya baca’

 

you are a great girl

jupala papa u abil

Sampai ada yang menyuruh Nabila pergi jumpa bapanya dan pedulikan apa orang hendak kata.Walau kita tidak tahu apa sebenarnya yang terjadi namun dari sudut hati Nabila rindunya pada bapanya amat mendalam dan kita doakan mereka dapat berjumpa dan menemui kembali sinar hidup yang bahagia dan lupakanlah kisah silam.

sumber : IG kupu kupu