(Video) “Ya Allah Yang Maha Pemurah Berikan Aku Rezeki Seluas Langit Yang Tak Pernah Putus Seperti Air ZamZam.”

KUALA LUMPUR: Nama Sebenar Noor Neelofa binti Mohd Noor dilahirkan pada 10hb februari 1989.

Pengacara dan pengusaha bisnes hijab, Neelofa, bakal ‘terbang’ ke Monaco kerana selebriti itu tercalon dalam kategori ‘Entrepreneur’ sempena anugerah berprestij nertaraf antarabangsa, Influencer Awards 2019.

Bakal berlangsung pada 5 dan 6 Oktober nanti, Neelofa mengakui tidak sangka dirinya tercalon dalam acara anugerah yang dipengerusikan oleh keluarga diraja Monaco.

“Sejujurnya, saya tidak menyangka tercalon dalam anugerah ini. Selain dikelolakan oleh keluarga diraja dan diadakan di luar negara, majlis anugerah ini juga bakal dimeriahkan dengan calon-calon lain daripada negara-negara berbeza.

Influencer Awards 2019 Monaco merupakan anugerah yang berprestij. Ini merupakan penganjuran kedua selepas diadakan dengan jayanya pada tahun lalu.

Anugerah ini direalisasikan oleh Pauline Ducruet iaitu anak sulung kepada Puteri Monaco, Stephanie dan beberapa individu lain seperti Lolita Abraham, Maxime Giaccardi dan Thomas Peters.

Influencer Awards 2018 Monaco diadakan pada 7 Oktober 2018 di Hotel Meridien Beach Plaza. Sebanyak 27 anugerah telah diserahkan pada majlis tersebut.

Doa yang dikongsikan Neelofa Untuk murah rezeki.

“ya Allah yang maha pemurah, Maha merancang berilah aku rezeki seluas laut mu rezeki yang berkat..

rezeki yang tak pernah putus,,,rezeki yang tidak di sankga sangka…..

Video :

Antara Rahsia Neelofa kekal Awet muda ialah banyak minum air kosong.

Selain itu, rahsia Neelofa kekal cantik dan jelita adalah kerana dia melakukan rawatan mandi ais (ice therapy) di Shah Alam. Menurutnya, dia akan mandi dari hujung kaki sehingga ke kepala dengan baldi yang berisi air dan ais yang sejuk. Rawatan ini sebenarnya dapat membantu menguatkan tulang dan kulit serta mengurangkan penyakit. Malah perbezaan kulit juga nampak berbeza selepas rawatan dan segar walaupun tanpa mengenakan solekan.

sumber neelofa